Horgász Szett - Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett

28 990,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Horgász Szett - Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett, ami a kezdő harcsásoknak is kitűnő alternatívát ad.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már "csak" ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 100-200g-os Kamasaki Big Fish bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik, emellett a külseje is kiváló dizájnnal van felvértezve.

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó Blue Metal 7000-es orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is. Fékrendszere masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A szerelék elkészítéséhez, tartalmaz a csomag egy Kamasaki csúszós kialakítású úszót is, melyet csak fel kell fűzni a főzsinórra, alul felül meg kell ütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog.

Ezenkívül tartozék 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott és egy csomag harcsázó horog is, így csak a csaliról kell horgászat előtt gondoskodni. A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk ezt a kiváló ár-érték aránnyal bíró szettet, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb ragadozónk horgászatát.

  • Kamasaki BigFish 3,00 méter 100-200 grammos bot
  • Arno Blue Metal 7000 orsó, zsinórral töltve
  • 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott zsinór
  • Kamasaki csúszó úszó
  • 1 csomag Kamasaki P8403BN harcsázó horog 5/0 méret

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Jobbik Attila
2022-04-27 16:39
Kirchner György
2022-01-01 17:05
Reggeli Étterem Börcsök Anita
2021-12-29 21:30
Kovács Krisztián
2021-11-16 07:38
Vevőköszpontú kiszolgálás, ügyfélszolgálat remek, gyors kiszállítás. webáruház nagyon jól működik, a termékhez kapcsolódó kép, és leírás kitűnő
Szabó Sándor
2021-09-09 14:05
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!