Carp Expert Boilis Merítő 1x1m 1,80 Méteres Nyél

11 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Carp Expert Boilis Merítő 1x1m 1,80 Méteres Nyél

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen 1 részes nyéllel és igazán nagy méretű fejjel ellátott bojlis merítőháló is ezt a szegmenst bővíti. A mai modern pontyhorgászat sarkallatos pontja lett a bojlis módszer és a kapitálisabb halakra történő horgászat. Őszintén bevallva, minden horgász vágya a 10, akár 20 kiló feletti példányok, más szóval akár életük halának becserkészése, egy emlékezetes fotó erejéig. Módszertől függően rendkívül széles botarzenál a pecások rendelkezésre áll, a nagyobb halak partra segítéséhez, de a fárasztás utolsó méterein nem mindegy, hogy az mivel lesz megmerítve.

Jelen merítőfej kellően nagy méretű, 1x1 méteres szárral rendelkezik, és a mélysége is egyaránt ekkora méretű. Rendkívül masszív kerettel rendelkezik, mely az amuroknak is ellenáll, majd ez egy alumínium adapterbe csatlakoztatható, időtálló darab. A menetes fém adapter az 1 részes 1,8 méteres nyélbe csatlakoztatható. Masszív kivitelű szár jár a hálóhoz, mely a végén műanyag, fentebb pedig eva markolatrészt is kapott, a könnyebb merítés érdekében. Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék a nagyhalas horgásztúrákhoz, mely kedvező ár-érték arányával jeleskedik a kategóriájában.

  • A merítőnyél hossza: 1,80 méter
  • Merítőfej mérete: 100x100 cm

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Gulyás Mihály Zoltán
2021-06-23 16:58
Abszolut elégedett vagyok veletek! Egy nagyon korrekt ,és segítőkész, kiváló csapat vagytok. Továbbra is csak tőletek vásárok!
Takács Bence
2020-10-13 16:28
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!