Benzar Mix Method Egg 10-12 mm Tintahal & Fokhagyma 60ml - Lila/Fehér

1 390,00 Ft / Dob
1 Méter (16.67 Dob) = 23 166,67 Ft
Nem rendelhető


Benzar Mix Method Egg 10-12 mm Tintahal & Fokhagyma 60ml - Lila/Fehér

A Method Egg az előző évek sikercsalija volt, ami betudható egyediségének és érdekes tulajdonságainak. Rendkívül különleges anyagának köszönhetően, minden változata maximálisan feltűnő színekkel rendelkezik, ami a normál csaliknál kivitelezhetetlen. Az átlagos csaliktól sokkal intenzívebb a csalogatóhatásuk, mivel egy különleges aromában áznak a tégelyekben, ami vízbeérkezés után egyből működésbe lép, plusz anyagukban is aromázottak, így ez a hatás hosszan tudja kifejteni hatását. A sokak által kedvelt 8mm-es változat mellett, ez a kivitel megnövelt kivitelben, 10-12mm-es átmérőben lett elkészítve, amely immár lehetőséget ad, akár a bojlis pontyhorgászoknak is ezen csalik használatára.

A megnövelt méret, megnövelt felhajtóerőt is biztosít a csaliknak, így önmagukon túl, más süllyedő csalikat is képes balanszírozni, de megoldást jelenthet, akár egy vízközti felkínáláshoz is, mikor a halak a víz felső részében táplálkoznak. Ezen ismérveket továbbfejlesztve, elkészült ezen különlegességek Bicolor változata is, mely 10-12mm-es formában ad egy különleges fegyvert a horgászoknak. A dupla szín a kapástalan időszakokban igazi favorit lehet, mivel a csalik ízesítése is 2 esszenciával lett kombinálva. A szolidabb, de egyedi mangó-fehér csoki párosoktól, a tintahal-fokhagyma, igazán büdös vonal is elérhető lett a szortimentben, minden helyzetre megoldást kínálva.
Feeder és method módszer mellett is érdemes a csalikhoz nyúlni, ha a cél a kisebb halak kiküszöbölése, lehetőséget adva a nagyobb pontyoknak a csali megtalálásához.

  • Kiszerelés: 60 ml
  • Átmérő: 10-12 mm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!