Benzar Mix Fito Bus Etetőanyag Lake - Tavi Busázó Etetőanyag

1 390,00 Ft / db
Egység ár:
1 Kilogramm = 1 158,33 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Benzar Mix Fito Bus Etetőanyag Lake - Tavi Busázó Etetőanyag
A Benzár etetőanyagok körében gyakorlatilag minden halfaj horgászatához találni megfelelő variánst. Vannak pontyos kaják, methodos etetőanyagok, emellett folyóvízi és keszeges keverékek is a kínálatban. Az elmúlt években azonban a busa sportszerű horgászata annyira elterjedt, hogy e halfaj ízlésének megfelelő etetőanyagok is kerültek a szortimentbe.
A Fito etetőanyagok minden szempontból ideális busa-kaják. Szemcseméretük, összetevőik, aromájuk és színük egyaránt azt a célt szolgálják, hogy minél hatékonyabban felkeltsék a keverékek a planktonevők figyelmét.
A Benzár Fito etetőanyagok 1200 grammos kiszerelésben sorakoznak a polcokon. Használatuk során mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy ezeket a keverékeket több lépcsőben kell megnedvesíteni. A szükséges mennyiségű folyadék hozzáadását követően pedig egy 2-3 mm lyukbőségű rostán átörve célszerű csak használatba venni a keverékeket.
A Lake megjelölésű etetőanyag egy kisebb fajsúlyú, könnyebb szerkezetű, nagyon erősen felhősítő kaja, ami a busák állóvízi, akár úszós, akár fenekező technikával történő horgászatához lett kifejlesztve. Ezzel szemben a River Fito etető egy sokkal tapadósabb keverék, amely akár az erősen sodró vizekben is kiválóan teszi a dolgát és csalogatja horgunk közelébe a busákat.
Ezeket az etetőanyagokat használva tehát kiválóak az esélyeink akkor is, ha álló- és akkor is, ha folyóvízen eredünk a busák nyomába!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!