Haldorádó FermentX Activator Gel - Tejsavas Ananász Erjesztett Aroma

1 690,00 Ft / db
1 Liter (10 db) = 16 900,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó FermentX Activator Gel - Tejsavas Ananász Erjesztett Aroma

A FermentX Activator Gel egy fermentációs eljárással készült "zselészerű" aroma, amely attraktánsokat tartalmaz. A legmagasabb biológiai aktivitással rendelkező fehérjék és ásványi anyagok találhatóak benne. Ehhez további adalékként olyan válogatott aminosavakat kerültek melyek, jelentősen befolyásolják a halak étvágyát. Hogy tovább fokozzuk a fermentált attraktánsok hatékonyságát, mindezt gél sűrűségűvé állították össze, annak érdekében, hogy a csalogatóhatás a csali és / vagy a megtöltött kosár körül minél tovább fennmaradjon.

A FermentX Activator Gel használatával felturbózhatjuk, ízesíthetjük csalijainkat. Csalizó pelletet, bojlit, tigrismogyorót, kukoricát. De talán a leghatékonyabb a method kosarak „ízesítésére". A megtöltött kosárra célszerű rányomni a sűrű, jól tapadó gélt, rátenni a csalit, majd egy újabb réteg etetőanyaggal lefedni. A kosárból kioldódó szemcséket nagyon markánsan megízesíti és minél több jut be a horgászat helyére, annál agresszívebbek és gyorsabbak lesznek a kapások. Ráadásul, ha ezt megízleli és elfogyasztja a hal, fokozza étvágyát. Mivel természetes alapú nem lehet túltolni (a helyet bedugítani), vagy túladagolni. Imádják a pontyok és amurok!
A FermentX Activator Gel a FermentX etetőanyagokkal azonos ízekben kerül forgalomba: Tejsavas FX 1, Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Mézes Pálinka, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Nagy Ponty
  • Kiszerelés: 100 ml
  • Íz: Tejsavas Ananász

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Uhrin István
2022-01-11 18:20
Bortély János
2021-12-03 18:15
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!