Wizard Active Skill 2,40m 12-65g MH - Wizard Pergető Bot

9 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Wizard Active Skill 2,40m 12-65g MH - Wizard Pergető Bot

A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira. Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.
Elsősorban nekik ajánljuk a Wizard Active Skill pecabotokat, mely egyesíti magában a régi jól bevált Skill és a legújabb Wizard botcsaládok előnyeit. A könnyű, IM6-os carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.
A bot különlegessége érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti. A Wizard Skill tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére. A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a fonott zsinórok.
Azok számára ajánljuk ezt a horgászbotot, akik már ismerik a pergetés csínját-bínját és ennek kihasználására egy professzionális, mégis szuper ár-érték aránnyal bíró horgászbotot keresnek.
  • Hossz: 240 cm
  • Tagok száma: 2 db
  • Dobósúly: 12-65 gramm
  • Szállítási hossz: 126 cm
  • Súly: 175 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.40
Tagok száma 2
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!