Daiwa Prorex XR Baitcast Casting Pergető Bot 2,55m 80-175g

65 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


  • 2.55,
  • 2

Daiwa Prorex XR Baitcast Casting Pergető Bot 2,55m 80-175g

A multis pergetés egyre népszerűbb, a baitcaster botok sok technikánál komoly előnyt kínálnak peremfutós társaikkal szemben.Különösen a nagy és igen nehéz műcsalikat lehet baitcaster bottal könnyebben dobni, és a baitcaster/multiorsó jobban tűri a dobásokból és csalivezetésből fakadó igénybevételt.

Az exkluzív DAIWA botépítési technológia lehetővé teszi extrém könnyű ésterhelhető botok építését, melyek akcióját az adott horgászstílus igényeinek megfelelően alakítjuk ki. A minőségi HVF blank kézbe fogva kifejezetten könnyűnek és kiegyensúlyozottnak hat, és hála a legaktuálisabb nanotechnológiai fejlesztésnek extrém módon terhelhető is. Az X45 karbon konstrukció miatt a blank elnyűhetetlen, dobáskor nem csavarodik -hosszú és pontos dobásokra képes. A V-Joint csapos csatlakozásnak hálaterhelés alatt teljesen folyamatos, töretlen tesztgörbét mutat.

Ez az új Prorex XR baitcast botot amolyan mindenes, általános multis pergetőbotnak szántuk. Gumihalas, wobbleres horgászatra egyaránt tökéletes. Spiccakciója gyors, dobáskor optimálisan feltöltődik és messzire repíti a csalit. Ideális letett botnak is, amíg a másikkal dobálunk.

  • Hossz: 2,55 m
  • Dobósúly: 80-175 gr

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.55
Tagok száma 2
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!