5 990,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 5 990,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Bot Daiwa Prorex AGS 2.70m 30-70g

Bruttó ár:
93 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

Bot Daiwa Prorex AGS 2.70m 30-70g

A DAIWA új rablóhalas kínálatában, a Prorexben, természetesen remek lehetőség kínálkozott arra, hogy olyan első osztályú pergetőbotokat is bemutassunk, melyek a DAIWA japán botépítő technológiájának szinte
minden úttörő fejlesztését magukba foglalják.
A Prorex AGS botok súlya elképesztően kicsi, a blankok merevek, spiccakciósak. Az SVF Nanoplus alapanyagból készült könnyű és merev blankok alaphelyzetbe állási sebessége kivételes. A karbon alapanyag készítése során alkalmazott nanotechnológiás eljárás hatására a botok még könnyebbek és terhelhetőbbek, mint korábban. A blank a legkisebb rezdülést is közvetíti egészen a nyélbe, a legfinomabb rányúlás is tisztán érezhető.
Az X45 technológia csökkenti a bottest csavarodását dobáskor és ezzel hozzájárul a dobások pontosságának növeléséhez. A V-Joint csapos csatlakozás hatására a tesztgörbe íve nagy terhelés alatt is töretlen, egyenletes.
További nagyszerű részlet a DAIWA exkluzív AGS karbon gyűrűsora - ezek a gyűrűk jelentősen könnyebbek, mint a hagyományos gyűrűk és nagyban megnövelik a bot érzékenységét, gyorsítják akcióját. A botok extrém gyorsak, dobáskor nincs utórengésük - elképesztő távoli és pontos dobásokra képesek.

  • Hossz: 2,70 m
  • Dobósúly: 30-70 gr

Kapcsolódó termékek

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!