Daiwa Prorex AGS Jigger Pergető Bot 2.40m 7-28g

98 490,00 Ft / db
Nem rendelhető


Daiwa Prorex AGS Jigger Pergető Bot 2.40m 7-28g

A DAIWA új rablóhalas kínálatában, a Prorexben, természetesen remek lehetőség kínálkozott arra, hogy olyan első osztályú pergetőbotokat is bemutassunk, melyek a DAIWA japán botépítő technológiájának szinte
minden úttörő fejlesztését magukba foglalják.
A Prorex AGS botok súlya elképesztően kicsi, a blankok merevek, spiccakciósak. Az SVF Nanoplus alapanyagból készült könnyű és merev blankok alaphelyzetbe állási sebessége kivételes. A karbon alapanyag készítése során alkalmazott nanotechnológiás eljárás hatására a botok még könnyebbek és terhelhetőbbek, mint korábban. A blank a legkisebb rezdülést is közvetíti egészen a nyélbe, a legfinomabb rányúlás is tisztán érezhető.
Az X45 technológia csökkenti a bottest csavarodását dobáskor és ezzel hozzájárul a dobások pontosságának növeléséhez. A V-Joint csapos csatlakozás hatására a tesztgörbe íve nagy terhelés alatt is töretlen, egyenletes.
További nagyszerű részlet a DAIWA exkluzív AGS karbon gyűrűsora - ezek a gyűrűk jelentősen könnyebbek, mint a hagyományos gyűrűk és nagyban megnövelik a bot érzékenységét, gyorsítják akcióját. A botok extrém gyorsak, dobáskor nincs utórengésük - elképesztő távoli és pontos dobásokra képesek.

  • Hossz: 2,40 m
  • Dobósúly: 7-28 gr

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.40
Tagok száma 2
daiwa-5212 Gyártó Daiwa
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!