Stég Black Method Feeder 360H 45-120g 3,60m - Stég Black Method Feeder Bot

31 990,00 Ft / db
Nincs raktáron

- + db

Stég Black Method Feeder 360H 45-120g 3,60m - Stég Black Method Feeder Bot

Olyan bot tervezése volt a cél, amely a hosszú előkés finom feederezés mellett, methodozásra is alkalmas! Versenycsapatunk több évig tesztelte az erre alkalmas botokat és nyugodtan mondhatjuk hogy egy igazi profi bot került széria gyártásba. Az IM-12 HM Carbon anyag garantálja a gyors akciót, illetve az alacsony bottömeget. Seaguide ATLAS Performance típusú gyűrűkkel szereltük fel, amelyek a legkisebb tömegűek jelenleg a piacon. Mivel ultravékony kerámia betét van bennük, ezért a zsinór sokkal könnyebben fut ki rajtuk mint a szokványos gyűrűkön.
A botszéria széles méret- és dobósúly tartománya gyakorlatilag minden helyzetre kínál megoldást. Ha a part közelben kell pontyozni vagy keszegezni, arra a 3 és 3,3 m-es modellek a legmegfelelőbbek, amelyek parabolikus akciója lehetővé teszi, hogy vékony zsinór használata mellett is lehetőség legyen nagyobb testű halakat kifárasztani.
De ha messzebb kell keresni a halakat, arra ott vannak a 3,6 és 3,9 m hosszú modellek, heavy és extra heavy verziói, amelyek kiválóan alkalmasak távdobások kivitelezésére. Ezeknél a botoknál nem kell nagyméretű kosarakat használni, mivel a feszességük úgy lett beállítva, hogy kisebb kosarakat is tudunk nagy távra dobni velük. Rendkívül érzékeny spicc is jár hozzá, amelyen a legfinomabb keszegkapások is könnyen észrevehetőek. A háromlábas spiccgyűrű lecsökkenti az esélyét a zsinór spiccre tekeredésének. A kényelmes kézre álló nyélrész parafa és keményszivacs borítást kapott, ami biztos fogást és hosszú élettartamot biztosít. Az új STÉG Black Method feederek versenyhelyzeteken kívül a hétköznapi horgászatokra is megoldást kínálnak!
  • Hossz: 3,60 méter
  • Dobósúly: 45-120 gramm
  • Gyűrű típusa: Seaguide ATLAS Performance
  • Nyél: Parafa + keményszivacs
  • Tagok száma: 3+3 db
  • Spiccek: 2.5, 2.0 és 1.5 oz
  • Szállítási hossz: 126 cm
  • Tömeg: 220 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 3.60
Tagok száma 3
steg-product-16500 Gyártó Stég Product
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!