9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Hungarian Fishing Lures - HFL Plasztik csalik


Az 2021-es évben is meglepett minket a Hungarian Fishing Lures és ígéretükhöz híven elkészítették a műcsali kollekciójukat. Szerencsém volt használat közben is látni ezeket a Keleti pergető kupán ahol részt vettünk kollégámmal. A 24 órás pergetés során nagyon sok csapatot láttunk HFL termékeket használni és köztük a gumihalak is ott voltak. A résztvevők akik használták nagy sikereket értek el ezekkel a plasztikokkal.

A termékek a boltunkban:

A cég nagyon sok gumihalat hozott a piacra és ezek közül a horgászboltunk ezt a pár csalit találta a legjobbnak. Akik a későbbiekben szeretnék beszerezni a többi változatot is azoknak nem kell félnie a kínálatunk folyamatosan bővül.

A HFL műcsalik minősége:

Egy nagyon fontos szempont a pergető horgászoknak a csali minősége mivel ezzel vonzzuk oda a halat. A Hunagrian Fishing Lures ezt a megoldást kínálja erre. „A HFL plasztik csalik mindegyike anyagában ízesített és anyagában sót tartalmaz. A benne található sómennyiség megakadályozza, hogy hideg időben, vagy hideg vízben a csali ledermedjen és elveszítse megfelelő mozgását. A levegő befúvásos technológia lehetővé teszi, hogy a csalik megfelelő súlyát beállítsuk, így érhető el az, hogy egy 4” inches csali is könnyedén ússzon, ne pedig zuhanjon a vízben.” Minden HFL csali a magyar vizekre lett készítve úgy, hogy bármely halfajra is horgászunk megtaláljuk megfelelő csalit.

Mire és hol használjuk a HFL műcsalikat?

Akár kezdő, haladó vagy profi pergetőről van szó a HFL palettáján mindenki megtalálja a saját kedvenc gumi csaliját. Mivel ez egy plasztik csali érdemes az őszi időkben használni, amikor a ragadozó halak már lelassulnak, nem annyira aktívak. Folyóvizeken és tavakon egyaránt jól használhatóak a HFL csalik. Mivel akad a kínálatban kisebb és nagyobb csali is ezért akár a sügértől a nagy csukán át mindenre tudunk vele pergetni.

Remélem nektek is megjött a kedvetek kipróbálni ezeket a remek műcsalikat. Én biztos kipróbálom a webshopunkban elérhető modelleket.

Találkozzunk a vízparton addig is mindenkinek görbüljön.

Mutass többet
Találatok száma: 44