9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Storm gumihal

A gumihalas horgászat mára szinte „egyeduralkodó” lett a pergető horgászok körében. Szinte bármilyen édesvízi ragadozót könnyedén tőrbe lehet csalni gumihalas horgászattal. Aki egyszer ráérez, a trükkjére könnyedén kiemelhet egy rövid horgászat alatt számtalan ragadozót. A gumihalak egyik fő szempontja a lágyság. Egy merev gumi nem tudja eléggé hűen utánozni a valódi kishal mozgását. Szerencsénkre a 2000-res év környékén hazánkban is megjelentek az első Storm gumihalak.

Nos, a Storm az nem csak, hogy megfelelően lágy, de produkálja még a - nem hiszem, hogy be kéne külön mutatni - Mann’s gumicsalik lágyságát is. Ez már önmagában nagyon meggyőző. A csalik tökéletes festéssel, imitációval rendelkeznek - gyakorlatilag élethűen utánozzák a táplálékállatokat.

A Storm gumihalak könnyedén helyet szorítanak maguknak a pergető horgászok táskájában. Vezetni ugyanúgy kell őket, mint a normál gumihalakat - lassan süllyesztve, magunk felé csalogatva mozognak legingerlőbben. Online horgászboltunkban jelen vannak a Storm Gumihal PJM05 MTL PRO Jointed Minnow, a Storm So-Run Joker Shad 04 teljes szériája. A So-Run Joker Shad egy újgenerációs plasztik csali, melyet mozgását a farok résznél található membrán módosításával az éppen meghorgászott víz-típushoz igazíthatunk. Gyors folyású, húzósabb vízben, vagy tempósabb csali vezetési technikák esetén hagyjuk rajta ezt a membránt, ha azonban állóvízen, vagy lassabb sodrású folyón horgászunk és szeretnénk a csali maximális veretését igénybe venni, tépjük ki helyéről az összekötő szálat és máris megelevenedik a korong alakú farok. Mint minden Storm plasztiknál, ennél is a gyártási folyamat egy adott fázisában, az alapanyaghoz halolajat adagolnak, melytől a csali elveszíti kellemetlen műanyag szagát, sőt, ezáltal még kívánatosabb prédájává válik a ragadozóknak.

Storm SO-RUN Makan Minnow 3 szintén teljes palettában, a Storm SO-RUN Hypno Grub 3 és a Storm SO-RUN Hypno Grub 4 szintén teljes színskálával. A Storm és a Rapala által közösen kifejlesztett plasztik csali, ami különleges mozgásával és rezonanciájával a leglustább ragadozók figyelmét is felkelti. Egyedi Storm fejlesztés az elvékonyított derék, aminek egyedi mozgása köszönhető. A csali, az offset (rejtett) horgos horgászathoz is igazítva lett, a teste alsó és felső részén kialakított hornyokkal. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 28

Storm SO-RUN Hypno Grub 3" SSRHGB6403PMSD

Bruttó ár:
250,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Storm SO-RUN Hypno Grub 4" SSRHGB4804LA

Bruttó ár:
290,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!