Savage Gear gumihalak

Magát, mint márkát a Savage Geart senkinek sem kell bemutatni, minden valamire való horgász ismer és használja is akár a csalijait vagy akár bármilyen termékeit. Magán a márkán szépen nyomon követhető az igényesség és a minőség fejlődése. A csalik lágysága tökéletes és tökéletesen imitálja a kishalakat. Megfelelő kézben hatalmas fegyvernek számítanak a gumihalai.

Online webshopunkban megtalálhatjátok a Savage Gear LB Cannibal Shad teljes szériát. A Savage Gear Cannibal Shad a magas profilja miatt nem az utóbbi évek worm formájú gumi divatját követi. Jól látható élethű részletekkel, amelyek azonnali támadásra ingerlik a ragadozókat. Egyszerűen fantasztikus és sokoldalú műcsali bármely édesvízi vagy tengeri ragadozó hal horgászatához erősen ajánlott.

Következő a Savage Gear LB Real Eel teljes palettája. Csuka és Harcsa pergetésére kifejlesztett gumi angolna a Savage Gear kínálatából. Életszerű mozgása, a vízben keltett rezonanciája ellenállhatatlan a ragadozó halak számára. Használatakor szinte felforr a víz az angolna vezetése körül. Meglepő módon kisebb csukák is hasonlóan agresszíven ragadják el a vízről az angolnákat.
Egy hasonló széria a Savage Gear Plasztik Csali 4D Real EelA csali vezetésekor az angolna farok része a twisterekre jellemzően: pörgő mozgást végez. Élethűen kidolgozott szemek jellemzik. Erős illata van, amivel még hatásosabb.
Következő a Savage Gear Craft Cannibal Paddletail, a Mads Grossel által tervezett és készített gumihal a Savage Gear Cannibal Paddletail. A gumihal testének formáját egy pisztrángivadék ihlette. A klasszikus Cannibal nyitott szájjal, élethű nagyméretű 3D szemekkel van társítva. A gumihalak farok része lassú bevonatatás esetén is élethűen mozog. A vízbe csapódás után is nagy eséllyel lesz kapás rá. Szinte minden ragadozó horogra csalható a segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban a személyes kedvencem a Savage Gear Walk Floating Frog széria. Csuka és Harcsa horgászatára kifejlesztett műbéka nagyméretű erős, rejtett horoggal. Ezek a lágy testű műcsalik egy béka 3D szkennelése alapján készültek, hihetetlenül részletes békautánzatok. A csuka horgászatára fejlesztették ki, a töklevelesek felszínén vagy sekély vízben is vezethető, rövid botspicc rántásokkal, a víz felszínén apró ugrásokkal közlekedő békát imitálva, buggyanó hangokat keltve. A lágy PVC test és a tartós szilikon lábak úgy vannak kiképezve, hogy számos csukatámadásnak ellenálljanak. Nagyon hegyes kétágú horoggal vannak szerelve, a csomagban egy levehető kiegészítő egyes trailerhorog is található a még jobb akasztási arány eléréséhez. A Walk Frog ütemes botspicc rántásokkal vezetve a klasszikus Walk the Dog mozgást végzi, a legsűrűbb akadókon, növényzeten is áthúzható.

 
Mutass többet
Találatok száma: 34
Lista szűrése