Reiva Gumihal

Hallottál már a Reiva brandről? Nem meglepő, ha még csak most ismerkedsz a márka kínálatával. 2019-ben jelent meg a horgászfelszerelések kínálatában a Reiva termékcsalád. Széleskörű ragadozó hal pergetésére szolgáló felszereléseket kínál egyre nagyobb választékban. A Reiva gumihalak a márka megjelenésével egyszerre robbant be a köztudatba. Óriási érdeklődés, majd siker övezte körül a márkanevet. Kifejezetten süllő horgászatára specializálódott az első szériás Reiva gumihal család. A gumihalakat Reiva Zander Power Shad névre keresztelték, hiszen ez a célhal. A Reiva gumihalak több méretben elérhetőek a horgász webáruház kínálatában. Elsősorban a süllő a célhal, de sügérre is eredményesen lehet velük pergetni. Érdemes kiválasztani hozzájuk a megfelelő méretű twiszter fejet. Akadós, hínaras, kövezéses terepen inkább cheburashka ólommal javasoljuk a használatát. (Ez minden gumihalra érvényes). Jól kell megválasztani a súly méretét a gumihalakhoz. Aki jártas a pergető horgászatban tudja, hogy más a súlyt kell folyóvízen és állóvízen alkalmazni a siker érdekében a gumihalakhoz. A sodrás miatt nagyobb cheburashka fejet vagy twiszterfejet kell alkalmazni folyóvízi pergetés során, mint az állóvízen. Állóvízen elég szokott lenni 2-6 gramm súly. Folyóvízen elég nagy a szórás súlyokat tekintve. A Bodrogon 6-8 gramm is elég, de a Dunán 15-20 gramm is kell, hogy a gumihal leérjen a meder aljára. A Reiva gumihalakhoz elegendőnek bizonyul 1-es vagy 1/0-s méretű offset horog.

A gumihalak színe nagyban hozzájárul a kapás eléréséhez. A meder alján sötét van, ezért érdemes feltűnő színű gumihalakat bevetni. Az élénksárga szín az egyik legkedveltebb a pergető horgászok körében. Tapasztalataink alapján a fehér színű gumihalak szintén nagyon jól adják a süllőt. 

Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztani az általad preferált vízhez passzoló Reiva gumihalat –  gumihalakat. Kifejezetten jó ár-érték arányban vannak ezek a plasztik csalik. Egy csomag gumihal alig párszáz forintba kerül, de az anyagfelhasználásuk a legnagyobb márkák termékeiként is megállja a helyét. Valós raktárkészletről vásárolhatsz tőlunk Reiva gumihalat, amit már a rendelés másnapján használatba is vehetsz!

Mutass többet
Találatok száma: 43
Lista szűrése