L&K műcsali

Lukácsi Bélát és Kovács Adrián nevét senkinek sem kell bemutatni. A magyar horgászipar egyik legmeghatározóbb alakjai. Hatalmas horgász tapasztalatuknak köszönhetően igyekeznek a legjobbat nyújtani minden téren. Saját márkajelükkel ( L&K ) jelzett termékek is erről árulkodnak. Vannak köztük:

  • Műcsalik
  • Jigfejek
  • Speciális Mű csali fejek
  • Zsinórok
  • Horgászbotok
  • Orsók

Az L&K műcsalijai között találunk rengeteg fajta méretet és színt. Ezeknek köszönhetően szinte bármilyen helyzetre van megoldás. Rendkívül kicsi fajsúlyának köszönhetően aljzatra érkezéskor tökéletes táplálkozás imitációt kapunk. Ízesített és rendkívül strapabíró anyagból készültek így ellenállva a legnagyobb megpróbáltatásoknak. Kisebb méretei miatt nagy kedvenc az UL horgászok körében.

Gumihal L&K Floating Shad:  A Floating Shad legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül kicsi fajsúlya. Ennek köszönhetően mederfenékre leejtve olyan hatást kelt a plasztik, mint az aljzaton turkáló apró halak szoktak táplálkozás közben. Ízesített, rendkívül strapabíró anyagból készült. Kétféle bordázat van rajta, a testen finom, nem túl erőteljes bordák, illetve a hason, vagyis az alján látványosabbak. A forma a Shad plasztik csalikra jellemző, a nagyobb test akkor fogós, ha szélesebb táplálékhallal tömik a hasukat a ragadozók. Azért, hogy a mozgás tökéletesebb legyen, a farokrész előtt elvékonyodik a csali teste. Emiatt a csali farka a legkisebb mozdításra is elég intenzív mozgásba tud lendülni.

L&K Floating Long Fly: A Long Fly legfontosabb tulajdonsága a rendkívül kicsi fajsúlya, ezért úgy viselkedik mint a fent említett Floating Shad. Ízesített változat, ez generál plusz ingert a ragadózóknál, emellett anyaga rendkívül strapabíró, biztosítva a csalik cseréjét is. Formailag egy mai klasszikus féregtestű gumihal. Rendkívül sűrűn bordázott vékony teste van, ami az apró vibrációkeltés mellett a nagyobb kilengéseknek is teret ad. A farok korong merőleges a testre, így a veretés határozottabb álló vízben is. 5, illetve 7 cm-es változatban kapható jelenleg, rendkívül látványos, fogós színösszeállításokban. Víz-szín, illetve napszaknak megfelelően próbálkozzanak a színek váltogatásával, az eredmény nem fog elmaradni. Az 5 cm-es változat az UL módszer kedvelőinek is érdekes lehet.

Horgász web shopunk egész csinos palettát mutat be az L&K termékeiből. Bizalmunkat eladásaink igazolják a márka felé. Ha egy igazán jó magyar horgász márkát keresel, akkor megtaláltad.

 
Mutass többet
Találatok száma: 63
Lista szűrése