7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
7490Ft Ft14490
Gyártó
(1)
(11)
Hossz (m)
(1)
(1)
(6)
(1)
(3)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Pergető Botok

Hazánkban a Nevis pergetőbotok térhódítása letagadhatatlan. Nincs is miért félni tőle, hiszen töredék áron kínálja a nagyobb márkák által nyújtott anyagok felhasználását. Egytől-egyig megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak és alacsony a törés által keletkezett hiba. Kifejezetten jó ár-érték arányú pergető botokat kínál a Nevis. Megtalálják a pergető horgászok széles méretválasztékban és dobósúly tartományban az áhított pergető botot.

A Nevis Harpoon Spin a belépő szintű modell a pergető botok között. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen egy remek ár-érték arányú univerzális pergető botról van szó. Csónakos pergetés mellett parti horgászathoz is használható bot. Kifejezetten a kezdő pergetőknek ajánljuk tanuló botnak.

A legnagyobb darabszámban értékesített Nevis pergetőbot a Fullback botcsalád. Kialakítását tekintve osztott nyelet kapott és elegáns fekete-fehér dizájn jellemzi. Ajánlott a kezdő pergető horgászok számára, de haladó szinten is megállja a helyét. Népszerűsége a széles méretválasztékában rejlik, mert 1,80 métertől 2,70 méteres változatig terjed. Sügér horgászattól egészen a csuka horgászatáig bármilyen halfajhoz használható.

A Nevis Motive pergető botcsalád 2019-ben jelent meg a horgászboltunkban. Ezek a horgászbotok gerinces mivoltuk miatt igazi kuriózumnak számítanak a 10-15 ezer forintos ársávban. Az akciójuk rendkívül gyors, ezért kellemes csali vezetést tesznek lehetővé. Kényelmes a nyélhossz bárki számára és pehely könnyű pergető botokról beszélhetünk. Ultra Light pergetés mellett süllő vagy csuka pergetéséig található megfelelő erősségű pálca.

A Nevis Nitro Spin pergető botcsalád jeleníti meg az UL pecát a márka kínálatában. Érzékeny spicc jellemzi őket extra gyors akcióval. Az igazán kisméretű csalikat élmény vele vezetni pergetés közben. Az igazán kis dobósúlyra vannak specializálva a Nitro Spin pergetőbotok. Érdemes a kezdő UL horgászok számára ilyen pergetőbotot választani a Nevis kínálatából.

A Nevis Reflexx pergetőbotok jellemzői már hajaznak a magasabb kategóriában vásárolható pergető botokéhoz. Biztosan állíthatom, hogy egy másik márkanévvel az oldalán dupla ennyi lenne az ára. A felhasznált karbon minősége, a könnyű súlya teszi ezt kiemelkedővé a maga kategóriájában. Bátran ajánlott pergető bot a haladó pergető horgászok számára.

További Nevis termékeket is megtekinthetsz nálunk!

Mutass többet
Találatok száma: 12
Új

Nevis Harpoon Spin Pergető Bot 2,10m 5-20g

Bruttó ár:
7 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!
Új

Nevis Innowa Spin Pergető Bot 2,10m 15-40gr

Bruttó ár:
14 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!