590,00 Ft felett Stég Product termékhez fűzőtű jár!
Még 590,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Fox Rage Pergető Bot

A Fox Rage az egyik legismertebb angol márka, a Fox ragadozó halas programja. A program fő eleme a pergetés. A pergető horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol pergető felszerelést, és kezdi a ragadozó halak vadászatát. kb 2010-ben indította el a Fox a Rage programját. Mi, a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Rage termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható. Mi lehetne fontosabb mint egy jó pálca kiválasztása. Ha most kezdenéd, vagy már el vagy merülve a pergetés világába, akkor a Fox Rage botokat biztosan nem hagynám ki.

A pergető bot választékuk rendkívül széles. A belépő kategória fontos ismerve az erő és a tartósság. Ezek azok a szempontok, melyek fontosak lehetnek egy kezdő pergető horgász számára. A magasabb kategóriájú botok maguk a csodák. A

Terminátor botcsalád a legjobb ár-értéket képviseli a minőségi kategóriában. A Prism Zander Pro Spin számos pergető technikához és helyzethez kínál megoldást. Az új sorozat, a Prism botok hihetetlen teljesítményt nyújtanak az árukért. Modern megjelenésű, minőségi felépítésű botok, melyek a könnyű jig-es horgászattól a jerk bait-es horgászatig mindenre kínálnak megoldást. Különböző hosszban és dobósúlyban került forgalomba, hogy biztos megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

A Fox Rage Terminatort örömmel mutatjuk be, a híres Fox Rage botsorozat továbbfejlesztett változatait, melyek közt 19 modell található, köztük az eredeti Terminator sorozat tagjai, mint a Swimbait Special, Jigger és Twitch & Jig. Gyors, könnyű és erős, bármilyen módszert is űz, biztos talál köztük megfelelőt a feladathoz.
A Fox Rage TI Pro botok képviselik a Fox Rage pergetőbot sorozat csúcsát, egyesül bennük a csúcsminőségű formaterv, a mutatós megjelenés és a minőségi alkotóelemeknek köszönhetően páratlan élmény velük a műcsalis horgászat. Teljes mértékben kiszolgálják a pergető horgászok igényeit, a finom módszerektől egészen a nehéz műcsalis technikákig. Körülbelül ezek azok a botcsaládok, amik ár-érték arányban követik egymást. Bármilyen módszert is használsz pergetésen belül, biztosan találsz magadnak egy tökéletes pálcát.

Az összes Fox Rage terméket megtalálod egy helye, ha a linkre kattintasz.

Mutass többet
Találatok száma: 5