7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
22990Ft Ft65990
Gyártó
(6)
Hossz (m)
(1)
(3)
(1)
(1)
Súly
175 290

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa Feeder Bot

A Daiwa globális szinten a világ legnagyobb horgászfelszerelés gyártó vállalata. A Daiwa horgászbotok gyártása 1964-ben indult először Japánban. A Daiwa horgászbotok mögött valódi fejlesztő csapat és komoly munka áll. A világon kettő igazán nagy botgyártó vállalat van jelen. Ez egyik a Shimano a másik a Daiwa. Ezek a gyártók próbálják a vásárlói igényeket a legjobban kielégíteni. A Daiwa jobban ismeri a piaci igényeket, mint gondolnánk. Fontos piac számára a magyar feederbot piac, mert hazánkban különösen népszerű a feeder horgászmódszer. Ha megnézzük a Daiwa feederbot palettáját különösen sok bottípust találunk.

A Daiwa feeder bot kínálat igen széles, minden minőségben és hosszban is, melyek megtalálhatóak a horgász webáruház kínálatában. Legyél kezdő horgász, vagy feeder versenyhorgász biztosan találsz számodra megfelelő Daiwa feederbotot.

Daiwa Black Widow Feeder és Picker

A Daiwa Black Widow feederbotok a márka belépő szintű karbon botcsaládját képviselik. Minden Daiwa Black Widow feederhez 2 db rezgőspicc jár. Közepes távolságú dobásokhoz ajánlottak, mert 3,60 méteres verzióig érhetőek el. Ideálisak az intenzíven telepített horgásztavakhoz.

Daiwa Ninja-X Feeder

A Daiwa Ninja-X Feeder a legtöbbet értékesített feederbot a Daiwa kínálatából. Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkezik. A karbon tartalmának köszönhetően kényelmes vele a fárasztás, mert nem túl nehéz. A feederbotok között található folyóvízi feederbot is megnövelt méretű gyűrűsorral.

Daiwa Aqualite Feeder

Klasszikus dizájn ötvözve a modern technológiával. Ha valóban könnyű feederbotot szeretnél érdemes egy Daiwa Aqualite feederbotot választani. Kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkeznek. A távdobó feeder méreteken megnövelt gyűrűsor található. Titánium-oxid gyűrűkkel készül, Fuji orsótartóval és két karbon rezgőspiccet adunk minden bothoz az optimális kapásjelzés érdekében.

Daiwa Powermesh Feeder

A High Modulus karbon bottest gyorsan visszaáll alaphelyzetbe. A nyélrészt X-alakban futó szálelrendezéssel még jobban megerősítették. Ár-érték arányban a Daiwa Powermesh botcsalád az egyik legjobb választás.

Daiwa Windcast Feeder

A Windcast feederbotok tervezésekor a nagyon karcsú és gerinces blankok kerültek előtérbe. A vékony, nagy rugalmasságú karbon blank dobás után rögtön alaphelyzetbe áll és nincs utánlengés. A nagy, kétlábas, titánium-oxid gyűrűk alkalmasak dobóelőkék használatára is és növelik az elérhető dobástávot. Ideális botok erősen áramló folyókra és tavakra egyaránt.

Daiwa N’Zon S

2020-ban jelentek meg a Daiwa N’Zon feederbotok. Kiemelkedő minőség és megfizethető ár jellemzi őket. Az N‘Zon S botok dobási tulajdonságai optimálisak, és roppant teherbírók, megnyerő árteljesítmény arány mellett. A HVF karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők nagyon könnyű, mégis teherbíró blankokat tudtak készíteni. Dobáskor nagyon gyorsan visszaállnak kiindulási pozícióba, és pontosan lehet velük célozni.

Team Daiwa Feeder

Ez egy igazi versenybot a Daiwa feederbotok között. A tesztgörbéje a V-Joint csapos csatlakozásoknak köszönhetően nagyon egyenletes. Fárasztás során a a bot gerince elképesztő tartalékok mozgósítására képes. Ugyanakkor a hozzá illeszekedő lágyabb spicctag még a nagy halak kirohanásait is könnyedén kivédi. Nem hagyja elpattanni a vékony előkéket sem.

Daiwa N’Zon Z

A legújabb Daiwa N‘Zon Z botok azonnal meggyőznek gyors akciójukkal és optimális egyensúlyukkal. A HVF Nanoplus karbon alapanyag felhasználásával a fejlesztők extrém könnyű, teherbíró blankokat készítettek. Dobáskor roppant gyorsan visszaállnak alaphelyzetbe, és nagyon pontosan dobhatóak. Ajánljuk azoknak a horgászoknak, akik versenyszinten is horgásznak.

Daiwa Tournament Feeder

A V-jointos illesztés miatt nincs törés a két tag találkozásánál. A leggyakoribb fárasztás közben a vizuális élményt rontó hiba, az esetleges spicc-blank találkozásánál lévő ív törésről nem beszélve. Az alacsony gyanta tartalom miatt, feszes, gyors csillapítású botnak lehet érezni dobásnál. Fárasztásnál viszont kiválóan utána megy a hal kirohanásainak, ezzel csökkentve a kiakadás veszélyét, ami a kisebb pontyoknál szákolás előtt igen könnyen előfordul. Nem összehangolt horgászfelszereléssel. Jelenleg ez a feeder horgászbot család a botgyártás csúcstechnológiája.

A teljes Daiwa kínálatot is érdemes megtekinteni!

Mutass többet
Találatok száma: 6